laad indicatie
 
laad indicatie

Seizoen 2

Uiterst spannende Zweedse crimeserie, gebaseerd op de boeken van Helene Tursten. Irene Huss wordt de vrouwelijke tegenhanger van Kurt Wallander genoemd, de hoofdpersoon in de misdaadromans van Henning Mankell. Huss is een veertigjarige inspecteur, ze is gelukkig getrouwd, heeft een zwarte band in jiu-jitsu en werkt al heel wat jaren bij de politie. Toch komt ze nog altijd collega's tegen die niet zo blij zijn met vrouwen bij het corps.

Irene Huss De stilte cirkel

De stilte cirkel

Uitzenddatum: zaterdag 29 juni 2013

Een jonge man wordt dood gevonden, gedumpt in een container. Het lichaam is naakt en zwaar gehavend. De autopsie wijst uit dat het slachtoffer GHB in zijn bloed had.

Naar aflevering
Irene Huss De man met een klein gezicht

De man met een klein gezicht

Uitzenddatum: zaterdag 22 juni 2013

Een oudere man steekt de straat over en wordt doodgereden door een gestolen auto. De politie zet de achtervolging in, maar de daders weten te ontkomen. De gestolen auto wordt...

Naar aflevering
Irene Huss

Het verraderlijke net

Uitzenddatum: zaterdag 15 juni 2013

Een fietskoerier is getuige van de brute aanval op een meisje en ziet hoe ze in een busje wordt gesleurd. De politie wordt meteen gewaarschuwd, maar helaas wordt het meisje...

Naar aflevering
Irene Huss Hij die in het donker waakt

Hij die in het donker waakt

Uitzenddatum: zaterdag 8 juni 2013

Twee jonge padvinders vinden het lichaam van een vrouw, begraven in een afgelegen veld. Naarmate het onderzoek vordert worden er meer graven ontdekt.

Naar aflevering
KRO Detectives
JavaScript staat waarschijnlijk uit!

Deze website maakt gebruik van JavvScript, onder andere voor het afspelen van video’s. Het lijkt erop dat JavaScript uit staat, waardoor de site niet optimaal werkt.

Lees hier hoe je JavaScript aan kunt zetten.